A Cervus Hostel A és B OTP, K&H és MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely.


Képgaléria

Cervus Hostel "A" épülete
  

További képek >>


Cervus Hostel "B" épülete
  

További képek >>


Cervus Hostel "C" épülete
  

További képek >>

Szobatípusok
A három épület összesen 456 férőhellyel rendelkezik, egységenként más-más férőhely-kapacitással. A szobák fiatalos, modern berendezése mind a hallgatók, mind a pihenni vágyó vendégek igényeit kielégítik.

A korábbi kollégiumi szobák átalakítása, felújítása Lukácsi László, Novodomszky Pál építész tervei alapján készült el. Az átalakítás során a hallgatók és a leendő vendégek igényeit is figyelembe vették. Az épületek adottságaiból kiindulva jelentős mennyiségű szobát alakítottak át a mai kor követelményeinek megfelelően.

Az épületek földszinti szobái közül a mozgáskorlátozott vendégek igényeinek megfelelően mozgás könnyített fürdőszobával rendelkező szobák is ki lettek alakítva.

Többféle szobatípus közül választhatnak a pihenni vágyó vendégek: egyágyas, kétágyas, illetve háromágyas elhelyezés is biztosított. Az ajtók mindegyike mágneskártyával nyitható.

Családok, baráti társaságok számára is ideális megoldás a "C" épületben levő kétszer háromágyas szobák, melyben konyhasarok is megtalálható.

Minden szoba minimal stílusban van berendezve: ágyneműtartós ágyakkal, személyenként íróasztallal, olvasólámpával, éjjeli asztalkával, tágas ruhásszekrénnyel. A szálláshely minden szobája zuhanyzófülkével ellátott. A földszinten megtalálható két szobában mozgáskorlátozott fürdőszoba lett kialakítva. Az épületekben jól felszerelt teakonyhában főzhetnek és étkezhetnek is a vendégek. A beépített gáztűzhely, páraelszívó, 220 literes hűtőszekrény, 8 személyes étkezőasztal is a vendégek kényelmét szolgálja.

A szállásokon található zsetonnal működő mosógépek is rendelkezésre állnak számukra.